Polihrono Apartmani

Polihrono Apartmani

Sortiranje
Najam Prevoz autobusom Sopstveni prevoz
od 80€
Vila Alexandris – Polihrono Vila Alexandris – Polihrono

Polihrono Apartmani

Vila Alexandris se nalazi u centralnom delu Polihrona na oko 70 metara od plaže.

Detaljnije
Najam Prevoz autobusom Sopstveni prevoz
od 80€
Vila Despina – Polihrono Vila Despina – Polihrono

Polihrono Apartmani

Vila Despina se nalazi u Polihronu na oko 250 metara od plaže.

Detaljnije
Najam Prevoz autobusom Sopstveni prevoz
od 90€
Vila Galini Superior – Polihrono Vila Galini Superior – Polihrono

Polihrono Apartmani

Vila Galini Superior se nalazi u Polihronu na samoj obali mora u prvoj liniji kuća.

Detaljnije
Najam Prevoz autobusom Sopstveni prevoz
od 80€
Vila George – Polihrono Vila George – Polihrono

Polihrono Apartmani

Vila George se nalazi u centru Polihrona na 180 m od plaže, odmah do predstavništva agencije “Moj Svet” u Polihronu.

Detaljnije
Najam Prevoz autobusom Sopstveni prevoz
od 80€
Vila Kostas – Polihrono Vila Kostas – Polihrono

Polihrono Apartmani

Vila Kostas se nalazi na 120 metara od plaže, u hladu mediteranskog rastinja.

Detaljnije
Prevoz autobusom Sopstveni prevoz
od 80€
Vila Leonardo – Polihrono Vila Leonardo – Polihrono

Polihrono Apartmani

Vila Leonardo smeštena je na 180 od plaže, u velikom dvorištu sa roštiljem predviđenom za boravak i opuštanje gostiju, okružena zelenilom.

Detaljnije
Najam Prevoz autobusom Sopstveni prevoz
od 80€
Vila Maria – Polihrono Vila Maria – Polihrono

Polihrono Apartmani

Vila Maria se nalazi u centru Polihrona, na oko 150 metara od plaže.

Detaljnije
Najam Prevoz autobusom Sopstveni prevoz
od 80€
Vila Vasiliki – Polihrono Vila Vasiliki – Polihrono

Polihrono Apartmani

Vila Vasiliki nalazi se na 300 metara od plaže, u dvorištu punom zelenila.

Detaljnije
Polihrono

PolihronoPolihrono je turističko mesto u severnoj Grčkoj, koje pripada opštini Kasandra u okviru okruga Halkidiki. Polihrono je poznato turističko odredište na veoma posećenom poluostrvu Halkidiki i jedno od najposećenijih mesta u Grčkoj od strane turista iz Srbije.

Polihrono se nalazi na istoku poluostrva Kasandra, poluostrvo Halkidiki. Mesto se nalazi na obali Egejskog mora u zalivu Toroneos, na oko 97 km jugoistočno od Soluna (udaljenost putem).

Plaža u Polihronu je dugačka i peščana sa ulaskom u more gde se dubina postepeno povećava, što je naročito pogodno za decu. Iznad Polihrona se prostire borova šuma koja u kombinaciji sa blagim povetarcem koji uvek duva u ovoj regiji pravi onaj mediteranski miris koji naši turisti vole. Prirodne lepote, srdačnost i gostoljubivost domaćina, uređenost i dobra snabdevenost, daju garanciju da ćete ovde provesti izuzetno prijatan odmor koji je teško zaboraviti.

Polihrono
Polihrono
Polihrono

Polihrono ima ambulantu, poštu, apoteku, mnoštvo supermarketa i prodavnica, hotela, vila i pekara, picerija, taverni, kafića, restorana i barova, ekskluzivnih radnji i zlatara, rent a car agencija... Iako Polihrono poseduje veliki broj mesta za zabavu, radije ga posećuju oni koji vole da provedu odmor spontano i bez presije. More u Polihronu je jedno od najčistijih u Grčkoj, pesak na plaži je nešto krupniji, voda prijatno topla, a vetra skoro da nema. Takođe plaža u Polihronu poseduje plavu zastavicu. Posebno se ističe po svojoj čistoći i isparenju joda pa blagotvorno utiče na sve naše turiste nezavisno od starosnog doba.

Polihrono apartmani - Galini SuperiorApartmani u Polihronu su tradicionalno u grčkom stilu ali postoje i novoizgrađeni objekti koji idu u skladu sa sve većom tražnjom za jednu od najlepših regija za odmor u celoj Grčkoj. Ono što je vrlo impresivno u ovoj regiji je broj srpskih turista koji se povećava svake godine pa se s razlogom ova regija naziva Srpskim morem. Blizina Haniotija i Pefkohorija čini ovu regiju najinteresantnijom na našem tržištu po pogledu svih sadržaja a ponajviše lepih plaža koje su rasprostanjene po celoj regiji (Kriopigi, Kalitea, Sani, Furka, Siviri, Posidi, Paljuri, Nea Fokea, Nea Potidea..).

Od brojnih izleta preporučujemo: krstarenje Toroneosom sa posetom ostrvu Kornjača, šoping u Solunu, Akvapark u Solunu, poseta Zejtinliku – groblju srpskih vojnika iz I svetskog rata, poseta Meteorima...

Ono što odvaja Polihrono od ostalih mesta u Grčkoj je prelepa - tirkizna boja mora. Takodje je u ovom zalivu more bez talasa, vrlo mirno – bonaca, kako vole da ga nazovu i blagotvorno utiče na one koji su u svakodnevnom životu izloženi stresu i nepovoljnim društvenim prilikama. Posebno preporučujemo porodicama ovu destinaciju zbog samog ulaza u more, koje u nekim delovima može biti i pedesetak metara, tako da je Polihrono stvoren za decu i odmor.

Plaža je peskovita, biserne boje, i nalazi se odmah ispod pešačke zone gde se sa jedne strane nalazi mnoštvo restorana, kafića, prodavnica suvenira itd. Blizu svih naših objekata u Polihronu se nalaze supermarketi pa je nabavka hrane i pića olakšana.

Svim našim turistima stoje na raspolaganju predstavnici agencije Moj Svet koji se trude da boravak naših turista u Polihronu bude prijatan i siguran.

U sezoni Grčka leto 2019 vam nudimo smeštaj u Polihronu u apartmanima u vilama: Alexandris, Despina, Galini Superior, George, Leonardo, Maria, Kostas i Vasiliki.

Polihrono mapa apartmana

Na mapi ispod možete videti lokaciju vila u Polihronu iz naše ponude.

Vila Galini Superior u Polihronu

Vila Galini Superior se nalazi u Polihronu na samoj obali mora u prvoj liniji kuća. Vila ima dva tipa 1/3+1 studia. Jedni su sa direktnim pogledom na more i veće su površine od drugog tipa koji imaju bočni pogled na more. Studiji su na I i II spratu i opremljeni sa SAT TV-om, klima uređajem (uključen u cenu),i sefom. Sastoje se od kuhinje, kupatila i spavaće sobe sa sa klasičnim krevetima i 1 kvalitetnim pomoćnim krevetom. U neposrednoj blizini vile je Laska bar, gde se gosti mogu opustiti. Više informacija

Polihrono vremenske prilike

Vreme u Polihronu je toplo i umereno. U zimskim mesecima pada puno više kiše nego u letnjim mesecima. Polihrono ima prosečnu godišnju temperaturu od 16°C, dok je prosečna godišnja količina padavina 462 mm. Najtopliji mesec je juli sa prosečnom temperaturom od 26°C, dok je najhladniji mesec januar sa prosečnom temperaturom od 6.3°C. Najkišovitiji mesec je decembar sa prosečno 64mm padavina, dok najmanje kiše padne u avgustu i to prosečno samo 14mm padavina.