Nei Pori Apartmani

Nei Pori Apartmani

Sortiranje
Najam Prevoz autobusom Sopstveni prevoz
od 100€ od 98€
Vila Marilena – Nei Pori Vila Marilena – Nei Pori

Nei Pori Apartmani

Vila Marilena se nalazi u mirnom delu Nei Porija, na oko 300m udaljenosti od izuzetno široke peščane plaže.

Detaljnije
Nei Pori

Nei Pori je poznato grčko letovalište na obali Egejskog mora. Pripada Olimpskoj regiji, kojoj pripada i Leptokarija.

Smešteno je ispod sedišta grčkih bogova – planine Olimp što pogoduje blagotvornoj klimi, kao i kvalitetu vode za piće. Blizina Olimpa takođe upotpunjuje i raznovrsnost pejzaža u kome su skladno iskombinovani plava, čista morska voda i privlačni vrhovi Olimpa, neretko prekriveni snegom u toku letnje sezone.

Nei Pori je dobro organizovano i lepo uređeno letovalište izgrađeno na prostranoj, širokoj plaži od finog peska. Zbog kvaliteta i lepote plaže Nei Pori posećuju i turisti koji su smešteni u okolnim letovalištima, a zbog prostranosti nema opasnosti od gužve.

Nei Pori iz vazduha
Plaža u Nei Poriju
Plaža i šetalište u Nei Poriju
Crkva u Nei Poriju

Iako je Nei Pori relativno malo mesto opremljeno je svim sadržajima koji će turistima omogućiti ugodan i ispunjen boravak. Tu su mnogobrojni kafići i restorani, uređeni parkovi, prodavnice, marketi, pekare, poslastičarnice, apoteke, luna parkovi za najmlađe posetioce. U samom mestu postoji dovoljno marketa za snabdevanje, ali možete otići i do popularnog megamarketa Lidl koji se nalazi na putu ka Platamonu, oko 15km od Nei Porija. Ukoliko želite da pazarite raznovrsne domaće proizvode ne propustite da posetite pijacu petkom, a kod naših turista su naročito omiljene crne i zelene masline. Prijatnom boravku svakako će doprineti i ljubazni domaćini koji su na usluzi gostima. Ulice su dosta široke, pa parkiranje vozilla ne predstavlja problem.

Nei Pori apartmani - Vila MarilenaDo Nei Porija se dolazi vrlo lako, jer se nalazi blizu magistrale, a takođe i blizu aerodroma u Solunu (oko 100 km). Može se doći i vozom. Pre dolaska u Nei Pori prolazi se i pored takođe popularnih letovališta u ovoj regiji - Paralija Katerini, Litohoro, Leptokarija, Platamon, koje takođe možete posetiti u toku odmora, s obzirom da su na razdaljini od 2 (Platamon) do 30 km (Katerini). Od Nei Porija do Platamona postoji i turistički vozić, te možete uživati i u ovom obilasku. Što se ostalih izleta tiče u ponudi su i poseta Meteorima, Atini, Litohoru i ostrvu Skiatos.

Smeštaj u Nei Poriju je uglavnom novijeg datuma, s obzirom da je i samo letovalište relativno novoizgrađeno (krajem 70ih godina), o čemu govori i njegov naziv koji u prevodu znači "novo mesto".

Nei Pori je idealno mesto za miran, porodični odmor, a u sezoni Grčka leto 2020 vam nudimo smeštaj u apartmanima u kvalitetnoj vili Marilena.

Nei Pori apartmani

Vila Marilena