Xenios Theoxenia

cetiri-zvezdice

Hotel “Theoxenia” se nalazi u blizini malog grada – luke Uranopolisa, mesta na samoj granici sa Svetom Gorom. Spoj tamnoplavog mora i zelenila koje je okružuje čine ovaj hotel idealnim mestom za odmor.

Napomena: Svi opisi i fotografije su informativnog karaktera i ne mogu biti sastvani deo Ugovora o putovanju.

 

Lokacija: 3km od Uranopolisa, smešten 50 metara od plaže.

Sadržaj i usluge hotela: glavni restoran na bazi polupansiona, 4 bazena, djakuzi, hidromasaža, sobe sa pristupom internetom, fen za kosu, grejanje, recepcija 24 casa, servis za pranje veša, prodavnice, TV soba, mini market, sefovi za čuvanje dragocenosti (uz naknadu), sala za konferencije, hotelski mini bus za transfere gostiju, bazen i igralište za decu, soba za video igre, tereni za košarku, odbojku na plaži, mali fudbal, tenis, sportovi na vodi, taverna, piano bar, bar na plaži i pored bazena…Hotel raspolaže sa 152 sobe i sve su opremljene klima uređajem, radiom, telefonom, mini frižiderom i SAT TV-om.

Standardne sobe: namenjene su za 2-4 osobe, prostrane, gledaju na suprotno krilo zgrade ili bočno na more.
Maisonnette: nalaze se u novo-izgrađenom delu, imaju dva nivoa – donji, na kome je dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, kupatilom i opremljenom kuhinjom, i gornji gde se nalaze 2 spavaće sobe sa kupatilom; sve gledaju na more i bazen, namenjene su za 2-5 osoba.
Loft: nalaze se u novo-izgrađenom delu, imaju dnevni boravak sa kupatilom i opremljenom kuhinjom, i spavaću sobu na galeriji, sve gledaju na more i bazen, namenjene su za 2-4 osobe.

Usluga: Polupansion, uz mogućnost doplate za All inclusive (na bazi švedskog stola, samoposluživanje).

http://theoxenia-beach-hotel.com

Grčka 2019 - Hoteli