Theophano Imperial Palace

pet-zvezdica

Theophano Imperial Palace 5* je potpuno renoviran 2008 godine i nalazi se u okviru kompleksa Athos Palace i Pallini Beach. Svojom inovativnošću i dekorativnošću u pogledu uređenja soba uvodi viši standard u ovaj kompleks G-hotela.

Napomena: Svi opisi i fotografije su informativnog karaktera i ne mogu biti sastvani deo Ugovora o putovanju.

Lokacija: 2 km od centra Kalithee, 85 km od Soluna, smešten je na plaži.

Sadržaj hotela: bazen u okviru uređene bašte, bar kraj bazena, gurmanski restoran, piano bar, animacija za decu u mini klubu (za decu od 4-12 godina starosti), specijalni meni za decu, bejbi-siting (uz doplatu), punkt sa sportovima na vodi (pedaline i kanui, džet ski, paraglajding, ronjenje), 6 teniskih terena, odbojka na plaži, stoni tenis, mini-golf, pikado, aerobik…Hotel raspolaže sa 151 sobom. Sve gledaju na baštu i ka zalivu Toroneos i imaju klima uređaj, mini bar, kupatilo sa đakuzijem, bade-mantilima, fenom za kosu i kozmetičkim preparatima, terasu/balkon, sef, SAT TV, ADSL konekcija.

Deluxe sobe: namenjene isključivo za 2 osobe.
Deluxe suite: oko 60 m2, imaju spavaću sobu i dnevni boravak (ili druga spavaća soba za decu), dva kupatila (jedno sa đakuzijem, jedno sa tuš kabinom), 2 SAT TV-a, poklon dobrodošlice, namenjene su za 2-3 osobe (dva standardna i pomoćni ležaj).
Grand Pool suite: oko 60 m2 sa terasom sa privatnim bazenom, imaju spavaću sobu i dnevnu sobu sa sofom, dva kupatila (jedno sa djakuzijem, jedno sa tuš kabinom), poklon dobrodošlice, namenjene za 2-3 osobe.
Penthouse DeLuxe suite: oko 100 m2, imaju glavnu spavaću sobu, još jednu manju spavaću sobu, dva kupatila (jedno sa đakuzijem, jedno sa tuš kabinom), dnevnu sobu sa sofom u okviru koje se nalazi i trpezarija, i veliku terasu, 2 SAT TV-a, poklon dobrodošlice, aparat za kafu/čaj, privatni batler na zahtev, namenjene su za 2-4 osobe.
Imperial suite: oko 120 m2, imaju glavnu spavaću sobu, dve manje spavaće sobe, dnevni boravak, tri kupatila sa djakuzijem, terasu sa privatnim bazenom, SAT TV u svakoj prostoriji, poklon dobrodošlice, namenjene su za najviše 6 osoba.
Anatoli Club suite: oko 45 m2, imaju veliku spavaću sobu sa dnevnim boravkom, kupatilo sa djakuzijem, baštu sa privatnim bazen koji dele sa još jednom suitom, namenjene za 2 osobe, neke odsuitamogu biti spojene vratima sa suitom pored.
Anatoli Executive Suite: oko 90m2, imaju veliku spavaću sobu sa dnevnim boravkom, odvojeni garderober, još jednu spavaću sobu, 2 kupatila (jedno sa đakuzijem, jedno sa tuš kabinom), parno kupatilo (hamam), privatnu baštu sa privatnim bazenom koji dele sa još jednom suitom, namenjene su za najviše 4 osobe, neke od suita mogu biti spojene vratima sa suitom pored.

Usluga: Noćenje sa doručkom ili polupansion (na bazi švedskog stola, samoposluživanje)

http://www.g-hotels.gr/

Grčka 2019 - Hoteli