Thalassa Skanes

cetiri-zvezdice

Hotel ima 486 prostranih i udobnih soba od kojih su većina dvokrevetne, 44 trokrevetne i 134 trokrevetne sobe sa terasom ili balkonom (396 soba smeštenih u bungalovima i 90 porodičnih soba) Sobe uglavnom imaju pogled na baštu i zelenilo, a samo nekolicina na otvorenii bazen. Sve sobe su klimatizovane, poseduju SAT TV, telefon, kupatilosa fenom. Sef i mini bar se dodatno plaćaju, a daljinski upravljač je uz depozit.All inclusive usluga je na bazi švedskog stola. Sveže ceđeni sokovi se posebno plaćaju kao i strana alkoholna pića (pivo, vino, žestoka pića i drugo).

Lokacija:
Nalazi se na peščanoj plaži, okružen prelepim, gustim zelenilom na 15 ha. Udaljen je oko 7 km od centra Monastira i oko 12 km od centra Soussea. Golf tereni “Palm Links” i “Flamingo” udaljeni su oko 5 km od hotela. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko 2 i po sata, od Enfide oko 1 sat, a od Monastira oko 15 minuta.

Hotelska ponuda:
Ovaj izvanredan hotel sagrađen na 2 sprata, poseduje 5 restorana sa internacionalnim i tunižanskim specijalitetima i neograničenim koli- činama lokalnih alkoholnih i bezalkoholnih pića, bar pored bazena i na plaži, bar na terasi, kod teniskih terena i u lobiju, kao i mavarskicaffe, prodavnice suvenira, knjižaru, supermarket, centar balneoterapije Elyssa Spa, masaže, saunu, tursko kupatilo, fitness salu, frizerski i kozmetički salon, diskoteku, ambulantu, biznis centar, uslugu pranja veša, turistički desk, 24-satni room servis, mini klub za decu, zatvoreni bazen sa jacuzzijem, 2 otvorena i 2 manja dečija bazena. Ležaljke i suncobrani na plaži i pored bazena se ne naplaćuju, a peškiri se uzimaju uz depozit. Internet je dostupan na recepciji i dodatno se plaća. Hotel nije opremljen za osobe sa posebnim potrebama.

Sobe:
Hotel ima 486 prostranih i udobnih soba od kojih su većina dvokrevetne, 44 trokrevetne i 134 trokrevetne sobe sa terasom ili balkonom (396 soba smeštenih u bungalovima i 90 porodičnih soba) Sobe uglavnom imaju pogled na baštu i zelenilo, a samo nekolicina na otvorenii bazen. Sve sobe su klimatizovane, poseduju SAT TV, telefon, kupatilosa fenom. Sef i mini bar se dodatno plaćaju, a daljinski upravljač je uz depozit.

Usluga:
All inclusive usluga je na bazi švedskog stola. Sveže ceđeni sokovi se posebno plaćaju kao i strana alkoholna pića (pivo, vino, žestoka pića i drugo).

Sport i zabava:
Hotel nudi široku ponudu rekreativnog sadržaja kao što su fitness centar, spa centar sa saunom, prostorije za masažu (dodatno se napla- ćuju), stoni tenis, 4 terena za tenis, aerobik vežbe, pikado, bilijar, teren za mini golf, odbojku na plaži, terene za fudbal, rukomet i košarku, kanu, pedaline i windsurf na plaži. Svi vodeni motorizovani sportovi se dodatno plaćaju na plaži. Za decu 4-10 godina postoji mini klub sa programom animacije, a za odrasle dnevna i večernja animacija sa živom muzikom i raznovrsnim programima.

Grčka 2019 - Hoteli