Rezidencija Les Hauts de Rogoney

Rezidencija LES HAUTS DE ROGONEY je veliki šale koji se nalazi nedaleko od centra Val d’Izera, oko 200 metara od prodavnica i oko 100 metara od najbliže žičare. Apartmani su strukture od studija za 4 osobe, do dvoprostornih apartmana sa nišom za 6 osoba. Svi su kompletno opremljeni za planirani broj osoba, sa električnom ili mikrotalasnim pećnicama i mašinama za sudove (TV (plaća se), a većina je sa balkonima. Na raspolaganju gostima ostave za skije i pokriveni parking (Plaća se)

Studio sa nišom za 4 osobe, oko 22-24 m2
Dnevni boravak sa trosedom na razvlačenje (za dve osobe) Niša sa sa trosedom na razvlačenje (za dve osobe) Kuhinjski boks: električni šporet, frižider, električna ili mikrotalasna pećnica, mašina za sudove Kupatilo sa kadom ili tušem i odvojeni WC u nekim studijima Balkon ili terasa.

Apartman 2P4 dvoprostorni za 4 osobe, oko 26-28 m2
Dnevni boravak sa trosedom na razvlačenje (za dve osobe) Soba sa dva kreveta, francuskom ležajem ili trosedom na razvlačenje (za dve osobe) Opremljena kuhinja: električni šporet, frižider, mašina za sudove, električna ili mikrotalasna pećnica Kupatilo sa kadom ili tušem i odvojeni WC u nekim spartmanima. Balkon.

Apartman 2P6 dvoprostorni za 6 osoba, oko 28 m2 Dnevni boravak sa trosedom na razvlačenje (za dve osobe) Dve niše sa po dva kreveta, Opremljena kuhinja: električni šporet, frižider, mašina za sudove, električna ili mikrotalasna pećnica Kupatilo sa kadom ili tušem i odvojeni WC. Balkon.

Apartman 2Pk6 dvoprostorni sa nišom za 6 osoba, oko 28-38 m2 Dnevni boravak sa trosedom na razvlačenje (za dve osobe) Soba sa dva kreveta, ili krevetima na sprat ili francuskim krevetom Niša sa dva kreveta ili krevetima na sprat Opremljena kuhinja: električni šporet, frižider, mašina za sudove, električna ili mikrotalasna pećnica Kupatilo sa kadom ili tušem i odvojeni WC. Balkon

Grčka 2019 - Hoteli