Possidi Holidays

pet-zvezdica

Kompleks Possidi Holidays se nalazi na samoj plaži okružen borovom šumom i maslinama, nedaleko od centra Posidija. Idealan je za one koji traže odmor u lepoj prirodi, mirnu atmosferu uz visok kvalitet usluge.

Napomena: Svi opisi i fotografije su informativnog karaktera i ne mgou biti sastavni deo Ugovora o putovanju.

  

Lokacija: 4 km od centra Possidija, smešten na samoj plaži

Sadržaj hotela: restoran, grčka taverna, piano bar sa kaminom, snek bar na plaži, bazen, dečiji bazen, zatvoreni hidromasažni bazen – SPA centar, dečije igralište, mini market, frizerski salon, rent-a-car, teretana, sauna/masaža, konferencijska sala, teniski tereni, sportovi na vodi, soba za društvene igre…

124 sobe hotela sadrže terasu/balkon, direktnu telefonsku liniju, pristup internetu, govornu poštu, mini bar, radio, SAT TV, moderan i udoban nameštaj, kupatilo sa fenom za kosu, klima uređaj (sa sistemom za grejanje), sef.

Standardne sobe: oko 30m2, nalaze se u bungalovima i mogu primiti 2-3 osobe (dva standardna i pomoćni ležaj), gledaju na baštu ili na more.
Superior sobe: oko 30m2, nalaze se u glavnoj zgradi u prizemlju ili na prvom spratu i imaju direktan pogled na more ili na baštu, namenjene su za 2-3 osobe (dva standardna i pomoćni ležaj).
Porodične sobe: oko 35m2, sastoje se iz jedne prostorije, namenjene za 2-4 osobe (dva standardna ležaja i sofa – mogu smestiti dvoje odraslih i dvoje dece do 14 godina).

Usluga hotela: Polupansion (na bazi švedskog stola, samoposluživanje).

http://www.possidi-holidays.gr/

Grčka 2019 - Hoteli