Pomegranate Spa Hotel

pet-zvezdica

Pomegranate Spa Hotel nalazi se na 1 km od mesta Nea Potidea, a 5 km od mesta Nea Mudanja. Lociran je nadomak istorijskog kanala Potidea i nudi predivan panoramski pogled na more, planinu Olimp i okolna zelena brda. Hotel se nalazi na sopstvenoj peščano šljunkovitoj plaži. Hotel je potpuno renoviran 2012. godine. Predstavlja spoj drevne grčke tradicije i temperamenta sa modernim ambijentom. Hotel se ponosi izvanrednom uslugom, ljubaznim osobljem, a posebna pažnja posvećuje se deci i njihovoj animaciji.

Napomena: Svi opisi i fotografije su informativnog karaktera i ne mogu biti sastavni deo Ugovora o putovanju.

Lokacija: Pomegranate Spa Hotel nalazi se na 1 km od mesta Nea Potidea, a 5 km od mesta Nea Mudanja. Od međunarodnog aerodroma u Solunu udaljen je 55 km. Hotel se nalazi na sopstvenoj peščano šljunkovitoj plaži.

Hotelski sadržaji:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: recepcija, snack bar na bazenu, centralni bar, bar na plaži (jun-septembar), restoran (potpuno redizajniran i rekonstruisan centralni restoran sa otvorenom kuhinjom), otvoreni bazen, stoni tenis, odbojka na plaži, teniski teren sa čvrstom podlogom, animacioni programi, bilijar, noćni klub, igralište za decu, dečiji bazen, dečiji meni, dadilja, parking, room service, jacuzzi, spa, parno kupatilo, fitnes centar, TV sala, hemijsko čišćenje, teretana, sauna, menjačnica, mini market, Wi-Fi internet, sportovi na vodi, rent a car.

Hotel poseduje ukupno 164 sobe koje su moderno opremljene i imaju: kupatilo sa fenom za sušenje kose, centralni klima uređaj (tokom cele sezone), SAT TV, frižider, telefon, Wi-Fi internet u većini soba, sef, DVD, balkon/terasa.

Usluga je na bazi polupansiona (doručak i večera po principu švedskog stola).

http://ww.pomegranatespahotel.com/

Grčka 2019 - Hoteli