Plataria Resort

tri-zvezdice

Hotel je smešten u malom, ušuškanom zalivu u blizini mesta Plataria. U sastavu hotela nalaze se bungalovi okruženi zelenilom, koji se prostiru sve do prelepe peščane plaže. Povoljna lokacija daje Vam priliku za miran, ugodan odmor, naročito pogodan za porodice. Pored hotelske plaže gosti mogu da istraže i okolne plaže do kojih ih deli najviše 20ak minuta vožnje.

Napomena: Svi opisi i fotografije su informativnog karaktera i ne mogu biti sastavni deo Ugovora o putovanju.

Lokacija: Jonska regija – Plataria. Od Sivote udaljen 10 km, a od luke Igumenitsa 8 km. Smešten je na samoj plaži.

Sadržaj hotela: recepcija 24h, restoran, uređen vrt, plažni  bar Havana gde možete uživati u osvežavajućim pićima i laganoj užini. Suncobrani i ležaljke na plaži koriste se bez doplate uz naručeno piće u baru. U okviru hotela je i taverna u kojoj možete probati neka od Grčkih tradicionalnih jela. Pored svakog bungalova obezbeđen je i parking za goste.

Sobe: Sve smeštajne jedinice raspoređene su u 5 bungalova (u svakom 4-5 soba). Sobe su renovirane za sezonu 2018, sa novim nameštajem i sređenim kupatilima. U svakoj sobi se nalazi klima uređaj, SAT TV, balkon, bračni ili dva standardna ležaja i sofa na razvlačenje. Četvrta osoba u sobi koristi pomoćni ležaj.

Usluga u hotelu: Polupansion (doručak – švedski sto, večera – meni, izbor 3 jela).

Grčka 2019 - Hoteli