Pallini Beach

cetiri-zvezdice

Pallini Beach Hotel se nalazi u okviru kompleksa G-hotela, i ponosi se kristalno čistim morem, odličnom uslugom, kao i pažnjom koju posvećuju svakom gostu pojedinačno.

Napomena: Svi opisi i fotografije su informativnog karaktera i ne mogu biti sastvani deo Ugovora o putovanju.

 

Lokacija: 2 km od centra Kalithee, na samoj plaži.

Sadržaj hotela: recepcija, restorani i barovi, dečije igralište, 2 otvorena bazena, zatvoreni bazen, usluga iznajmljivanja peškira za plažu, masaža, diskoteka, privatna peščana plaža sa barovima, tereni za tenis, sportovi na vodi, internet ugao, mini market i nekoliko prodavnica, parking, servis za pranje veša, menjačnica, rent-a-car…Hotel raspolaže sa 484 soba, opremljenih klima ureajem, kupatilom, fenom za kosu, balkonom ili verandom, SAT TV, telefonskom linijom, sefom, mini frižiderom.

Standardne sobe: oko 25m2, prostrane i udobne sa pogledom na more bočno, namenjene su za 2-3 osobe (dva standardna i pomoćni ležaj).
Bungalovi: nalaze se na plaži, u prvom, drugom, trećem ili četvrtom redu od plaže, imaju privatnu baštu idealnu za decu i čajnu kuhinju, namenjeni su za 2-4 osobe.
Suite: sastoje se iz spavaće sobe i dnevnog boravka sa dve sofe, imaju pogled na more (direktno ili bočno) i namenjeni su za 2-4 osobe.

Usluga: Polupansion (na bazi švedskog stola, samoposluživanje)

http://www.g-hotels.gr/

Grčka 2019 - Hoteli