Olympic Star

cetiri-zvezdice

Olympic Star hotel se nalazi blizu centra Nei Porija, na samoj plaži i predstavlja odličan izbor za porodice. 32 hotelske sobe su potpuno opremljene. Glavni restoran i taverna nalaze se u glavnoj zgradi i nude gostima osveženje u toplim letnjim danima, uz savršena grčka jela i mediteranske djakonije. Hotelski bar na plaži nalazi se na samo par koraka.

Napomena: Svi opisi i fotografije su informativnog karaktera i ne mogu biti sastavni deo Ugovora o putovanju.

 

Lokacija: U blizini centra Nei Porija, na samoj plaži.

Sve sobe se sastoje iz dela za spavanje, terase i kupatila i sve su klimatizovane i imaju TV, malu kuhinju, frižider, fen za kosu, wireless internet.

Sadržaj i usluge hotela: recepciju, slanje faksa i pošte, restoran, tavernu, kafe bar, fudbal ili odbojka na plaži, stoni tenis, parking, dečije igralište…

Standardna soba oko 30m2, s pogledom na vrtove ili more, koji se sastoji od jednog prostora (bračni ili dva kreveta sa sofom), sa malom kuhinjom i prostorom za sedenje, namenjena za 2-4 osobe.

Porodična soba oko 40m2, sastoji se od jednog prostora – francuski ležaj ili dva standardna i kreveti na sprat, čajna kuhinja; namenjena za smeštaj 2-4 osobe.

Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom (švedski sto).

 

Grčka 2020 - Hoteli