Martha’s haus

cetiri-zvezdice

Porodični hotel blizu poznatog letovališta Gerakini. Okružen je maslinama i drvećem i ima lepu uređenu baštu punu cveća. Na samo 80 km nalazi se aerodrom u Solunu, a na 500 m od Gerakinija sa prodavnicama, tavernama, barovima i supermarketima.

Napomena: Svi opisi i fotografije su informativnog karaktera i ne mogu biti sastavni deo ugovora o putovanju.

Lokacija: porodični hotel blizu poznatog letovališta Gerakini, na 80 km od Soluna, smešten je na samoj plaži.

Hotelski sadržaj: 2 bazena, privatna plaža (ležaljke i suncobrani uz doplatu), teren za odbojku i košarku, stoni tenis, bilijar, stoni fudbal, igralište, lobi, restoran, bar na plaži, TV soba, besplatan Wi-Fi, parking, sef na recepciji (uz doplatu).Okružen je maslinama i drvećem i ima lepu uređenu baštu punu cveća. Na samo 80 km nalazi se aerodrom u Solunu, a na 500 m od Gerakinija sa prodavnicama, tavernama, barovima i supermarketima.

Sobe: 49 soba, SAT TV, klima uređaj, fen, ketl za toplu vodu, radio, telefon, frižider.

Studio (za 2-4 osobe): bračni i još jedan ležaj (kao i pomoćni ležaj), nisu renovirani za razliku od ostalih tipova soba, neki imaju i pogled na more.

Superior sobe: udobna i prostrana soba sastoji se iz dva dela koja nisu odvojena vratima, sa sofom i bračnim ležajem u većoj sobi i dodatnom sofom u prolaznoj sobi, namenjene su za 2-4 osobe.

Porodične sobe: prostrana, sastoji se iz 2 spavaće sobe – jedne sa 2 standardna ležaja i sofom, a druge sa bračnim ležajem. Nalazi se u prizemlju i gleda na baštu. Idealna je za porodice sa 2-5 osoba.

Usluga: Polupansion – doručak i večera (švedski sto, samoposluživanje).

www.marthashaus.info

Grčka 2020 - Hoteli