Lagomandra Beach

cetiri-zvezdice

Na samo par minuta od kosmopolitskog i živopisnog Neos Marmarasa, na drugom prstu Halkidikija, na carobnoj i peskovitoj obali bogatoj zelenilom, nalazi se hotelski kompleks Lagomandra. Sastoji se iz dva hotelska kompleksa. Lagomandra Beach se nalazi na samoj plaži.

Napomena: Svi opisi i fotografije su informativnog karaktera i ne mogu biti sastvani deo Ugovora o  putovanju.

Lokacija: 6km od Neos Marmarasa, smešten na samoj plaži.

Sadržaj i usluge hotela: lobi sa recepcijom, parking, restoran, tradicionalna taverna, snek-bar, TV sala, internet, servis za pranje veša, bazeni, dečiji bazeni, transfer od aerodroma, bar kraj bazena, stoni tenis, bilijar, mini-bus prevoz do Neos Marmarasa, plaža sa plavom zastavicom Mediterana, bar na plaži, ležaljke i suncobrani na plaži, igralište za decz, punkt sa sportovima na vodi… Gosti hotela mogu koristiti sadržaje celog kompleksa.Svih 70 soba su klimatizovane i imaju terasu, kupatilo sa tušem i fenom za kosu, telefon, mini bar/frižider, SAT TV.

Superior sobe: oko 20m2, namenjene za 2-3 osobe (dva standardna ležaja i pomoćni); potpuno renovirane 2008 godine, gledaju na more ili na baštu.

Porodične sobe: oko 25m2, sastoji se iz jedne prostorije, sa dodatnom sofom na razvlačenje, namenjene za 2 odraslih i 2 dece; gledaju na baštu.

Usluga hotela: Polupansion – švedski sto (samoposluživanje).

http://www.lagomandra.gr/

Grčka 2019 - Hoteli