Kamelya Fulya Resort 5*

pet-zvezdica

Lokacija: 
Hotel je udaljen 55 km od aerodroma u Antaliji, 8 km od Side-a, na samoj obali mora. Sagrađen je 1991. godine, a renoviran je 2008. godine i zauzima površinu od 240.000 m2.

Plaza: 
Sopstvena, peščana. Bar na plaži, ležaljke, suncobrani i dušeci su besplatni za goste hotela.

Sobe: 
Hotel raspolaže sa 244 standardne sobe (max 3 osobe, 22 m2) od kojih 111 soba ima pogled na more. Svaka soba ima kupatilo,fen za susenje kose,centralni klima uredjaj,TV,telefon,mini bar(besplatno),balkon,internet(besplatno).

Hotelski sadrzaj: 
Glavni restoran,dijetetski meni,6 a la carte restorana,7 barova,spoljašnji bazen,unutrašnji bazen,akvapark,SPA centar,2 sale za konferenciju (60-350 osoba),3 fudbalska terena,tursko kupatilo,parno kupatilo,sauna,jacuzzi,aerobik,akvabik,teretana,odbojka na plaži,košarka,5 teniskih terena,stoni tenis,pikado,streljaštvo (luk i strela),bezmotorni sportovi na vodi,animacioni program,muzika uživo,diskoteka,bežični internet u lobiju,dečiji meni,dečiji bazen,mini klub (4-12 godina).Placa se:masaža,bilijar,kuglanje,internet kafe,bežični internet (u lobiju),internet kafe,motorni sportovi na vodi,casovi tenisa,iznajmljivanje teniskih reketa i loptica,kurs ronjenja,ronjenje

Nacin sluzenja obroka: 
Svedski sto.

Kontakt: 
Tel: (242) 763 66 70
Fax: (242) 763 66 84
www.kamelyaworld.com

Napomena: 
Hotel se nalazi u kompleksu Kamelya World. Ima prostrane i moderno uređene sobe. Gosti hotela mogu koristi sve sadržaje Kamelya World kompleksa a posedno izdvajamo široku peščanu plažu dugu oko kilometar. Preporuka za sve tipove gostiju, a posedbno za porodice za decu.

Grčka 2019 - Hoteli