Flegra Palace

cetiri-zvezdice

Nedaleko od plaže (150m), na glavnom putu na ulasku u Pefkohori, nalazi se Flegra Palace. Hotelski kompleks se sastoji od 7 manjih zgrada u kojima je rasporedjena 81 soba. Hotel je potpuno renoviran 2008 godine otkada dobija 4-tu zvezdicu.

Napomena: Svi opisi i fotografije su informativnog karaktera i ne mogu biti sastavni deo ugovora o putovanju.

Lokacija: oko 500 m  od centa Pefkohorija i 150 metara od plaže.

Sadržaj  hotela: bazen, dečiji bazen, dečije igralište, jacuzzi, bilijar, organizovanu animacija za goste, stoni tenis, odbojku na plaži, restoran, bar iznad bazena, ležaljke i suncobrane oko bazena (bez doplate) i na plaži (uz doplatu), iznajmljivanje peškira…Sve sobe su različito dekorisane, moderno opremljene klima uređajem, SAT TV-om i DVD uređajem, telefonom, frižiderom, fenom za kosu, terasom sa garniturom za sedenje i kupatilom.

Standardne sobe:  za dve osobe.
Superior sobe: prostranije i sastoje se iz jedne prostorije u kojoj se nalazi deo za spavanje i dnevni boravak sa dve sofe i namenjene su za 2-4 osobe.
Executive suite: luksuznije od standardnih soba, namenjene za 2 osobe.
Grand suite: ukupno 3 luksuzne i prostrane suite sastoje se iz spavaće i dnevne sobe sa još dve sofe, kupatila sa djakuzijemi balkona. U ovim sobama dostupan je i wireless internet bez doplate.

Usluga: Noćenje sa doručkom, uz mogućnost doplate za polupansion (“švedski sto “  – samoposluživanje).

http://www.flegra.gr/

Grčka 2020 - Hoteli