Ermioni

tri-zvezdice

Kalamici je prelepo malo letovalište, koje se nalazi na jugoistoku poluostrva Sitonija i udaljeno je oko 160km od Soluna. To je mirno mesto, idealno ukoliko želite da provedete odmor sa porodicom, ali i za sve one koji žele da provedu svoj odmor opuštajući se na prelepim peščanim plažama, u prijatnom okruženju, ali i sa svim modernim sadržajima, poput taverni, restorana i prodavnica koji će još više doprineti Vašem ugodnom boravku.

Napomena: Svi opisi i fotografiju su informativnog  karaktera i ne mogu biti sastvani deo Ugovora o putovanju.

Lokacija: Hotel se nalazi na jugoistočnom delu Sitonije, u mesto Kalalamitski, udaljen 150m od morske obale.

Hotel poseduje 30 soba koje imaju pogled na more. Opremljene su jednim bračnim ili sa 2 pojedinačna kreveta, a postoji mogućnost dodatka još jednog kreveta za dete. Sve sobe imaju zasebno kupatilo, klima uređaj, TV, kao i telefon.

Sadržaj: Pored kvalitetnog smeštaja, hotel ima i svoj restoran-bar, gde Vam se pruža mogućnost da jedete unutar hotela ili u bašti, i u čijoj ponudi je širok izbor najkvalitetnijih domaćih specijaliteta. U dvorištu hotela se nalazi i prelepo uređeno igralište za decu, gde mališani mogu provoditi svoje vreme, a za sve goste obezbeđen je i privatni parking prostor.

Usluga: Noćenje sa doručkom (švedski sto).

 

 

Grčka 2019 - Hoteli