El Mouradi Skanes

cetiri-zvezdice

Hotel se nalazi u regiji Skanes, na samoj plaži. Prikladan je za ljubitelje golfa, jer se nalazi u blizini dva golf terena: “Palm Links“ – golf teren sa 18 rupa i “Flamingo” – golf teren koji je udaljen oko 12 km od hotela. Hotel sadrži i salon lepote, spa centar, tursko kupatilo, saunu, teretanu, suvenirnice, diskoteku, ambulantu, menjacnicu, sef na recepciji. Raspolaže sa 398 dvokrevetnih, 57 trokrevetnih soba i 50 apartmana. Sobe su klimatizovane i imaju balkon ili terasu, kupatilo. All inclusive usluga je na bazi švedskog stola. Poseduje otvoren i zatvoren bazen, deciji bazen, 2 teniska terena, mini golf, košarkaško igralište, stoni tenis, bilijar, pikado, vodeni sportovi.

Lokacija: Souss
od plaže: na sopstvenoj plaži
od Monastira: 7km
od Tunisa: 150km

Lokacija:
Hotel se nalazi u regiji Skanes, na samoj plaži. Prikladan je za ljubitelje golfa, jer se nalazi u blizini dva golf terena: “Palm Links“ – golf teren sa 18 rupa i “Flamingo” – golf teren koji je udaljen oko 12 km od hotela. Hotel je udaljen oko 8 km od Soussa, oko 7 km od aerodroma u Monastiru i oko 150 km od aerodroma u Tunisu. Idealan je za porodicni odmor.

Hotelska ponuda:
Hotel sadrži i salon lepote, spa centar, tursko kupatilo, saunu, teretanu, suvenirnice, diskoteku, ambulantu, menjacnicu, sef na recepciji (uz doplatu). Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju: 3 restorana, 4 bara, mavarski caffe, diskoteka.

Sobe:
Raspolaže sa 398 dvokrevetnih, 57 trokrevetnih soba i 50 apartmana. Sobe su klimatizovane i imaju balkon ili terasu, kupatilo, telefon, SAT tv, fen, mini frižider, sef.

Usluga:
All inclusive usluga je na bazi švedskog stola.

Sport i zabava:
Otvoren i zatvoren bazen, deciji bazen, 2 teniska terena, mini golf, košarkaško igralište, stoni tenis, bilijar, pikado, vodeni sportovi. Animacija za decu, mini klub za decu, mini disko.

Grčka 2019 - Hoteli