Blue Waters Club 5*

pet-zvezdica

Lokacija:
Blue Waters Club nalazi se 5 km od Sidea, a 3 km od mesta Titeyengol. Od međunarodnog aerodroma u Antaliji hotel je udaljen 65 km, a od centa Antalije 75 km. Ukupna površina hotela je 230.000m². Hotel se sastoji iz glavne zgrade koja je izgrađena 2001. godine, Club zgrade iz 1995. godine i Superior dela koji je naknadno izgrađen 2010. godine. Glavna zgrada i Club deo renovirani su 2009. godine.

Plaža:
Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži. Na plaži postoji i ponton. Gosti hotela besplatno mogu koristiti ležaljke, suncobrane i peškire.

Sobe:
Sve sobe imaju: kupatilo sa fenom za sušenje kose, room service, SAT TV, telefon, sef, centralni klima uređaj, mini bar, Wi-Fi internet, balkon ili terasu.
Hotelski (glavni) i Superior deo raspolaže sledećim sobama:
210 Standardnih Hotel soba – namnejene su za max 3 osobe, površine 29-31m², od kojih je 5 soba namenjeno za osobe sa posebnim potrebama;
55 dvosobnih Hotel Deluxe Family soba – namenjene su za max 4+1 osobu, površine 52m² i sastoje se iz dve odvojene spavaće sobe i kupatila;
40 trosobnih Hotel Deluxe Family apartmana – namenjene su za max 5+1 osobu, površine 82m². Sastoje se iz dnevne sobe, 2 odvojene spavaće sobe i kupatila;
7 dvosobnih Hotel Junior apartmana – namenjeni su za max 2+1 osobu, površine 55m². Sastoje se iz dnevne sobe, spavaće sobe i kupatila sa jacuzzijem.
Club deo raspolaže sledećim sobama:
139 Standardnih Club soba – namenjene su za max 3 osobe, površine 29m²;
153 dvosobne Family Club sobe – namenjene su za max 3+1 osobu, površine 31m². Sastoje se od iz dve odvojene spavaće sobe i kupatila.

Hotelski sadržaji: 
Od hotelsih sadržaja gostima je na raspolaganju: 2 glavna restorana, 2 a la carte restprana (turski i austrijski), 5 barova (bar na plaži, bar kraj bazena, „Agora“ bar kraj bazena, „Akdeniz“ bar, bar na pontonu), 3 spoljašnja bazena, unutrašnji bazen, dečiji bazen, 6 tobogana, menjačnica, room service, dadilja, dečije igralište, dečiji mini klub, animacioni programi, muzika uživo, butici, suvenirnice, supermarket, mini market, rent a car, doktor, salon lepote, sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, masaže, fitness centar, frizer, aerobik, jacuzzi, teniski teren, parking, usluga pranja veša, Wi-Fi internet, internet cafe, bilijar, bioskop, odbojka, košarka, mini fudbal, stoni tenis, apoteka, diskoteka, teretana, pikado, fudbalski tereni.

Usluga:
Usluga u hotelu je Ultra all inclusive (doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola).

Kontakt:
www.bluewaters.com.tr
Tel: +90 242 756 94 64
Fax:+90 242 766 95 56

Napomena: 
Ceo hotelski kompleks okružen je zelenilom i predstavlja pravu oazu mira za porodice sa decom, a veliki broj sadržaja i dobra usluga učiniće da vaš zasluženi odmor bude proveden baš onako kako ste oduvek želeli.

Grčka 2019 - Hoteli