Blue Dolphin

cetiri-zvezdice

Hotel Blue Dolphin se nalazi na “drugom prstu” poluostrva Halkidiki – Sitonija. Izgrađen u tradicionalnom grčkom stilu, ovaj hotel se sastoji od 15 bungalova. Izdvojen je od buke i samim tim idealan za prijatan porodični odmor. Šarolika hotelska bašta sa živopisnim bojama, stabla borova, svež vazduh, i jarko sunce stvaraju osećaj opuštajuće i savršene atmosfere.

Napomena: Svi opisi i fotografije su informativnog karaktera i ne mogu biti sastavni deo Ugovora o putovanju.

 Lokacija: 1.5 km od Metamorfozija; od plaže je udaljen 70 m.

Svaka od 171 sobe u hotelu je klimatizovana i opremljena direktnom telefonskom linijom, televizorom, frižiderom, fenom i balkonom sa pogledom na vrt ili na more.

Sadržaj hotela: mini market, internet kafe u lobby bar, bazen, suncobrani i ležaljke kraj bazena i na plaži, parking, TV sala, menjačnica na recepciji, lekar opšte prakse na usluzi, slanje i primanje fakseva preko recepcije, dečiji bazen, dečije igralište, tenisko igralište, igralište za košarku, igralište za odbojku, tereni za mini golf, sala za bilijar, sala za stoni tenis…
Standardne sobe: oko 25m2, namenjene za 2-3 osobe (dva standardna i pomoćni ležaj).
Porodične sobe: oko 30m2, prostranije od standardnih, namenjene za 2-4 osobe, sastoje se iz jedne prostorije sa dva standardna ležaja i sofom.

Usluga hotela: Polupansion (na bazi švedskog stola, samoposluživanje).

http://www.bluedolphinhotel.eu/

Grčka 2019 - Hoteli