Athena Pallas Village

pet-zvezdica

Hotel “Athena Pallas” se nalazi na jednoj od najlepših plaža poluostrva Sitonija – Elia beach, na samo par kilometara od Neos Marmarasa. Od plaže hotel deli ulica i do nje se silazi stepenicama ili podzemnim prolazom.

Napomena: Svi opisi i fotografije su informativnog karaktera i ne mogu biti sastavni deo Ugovora o putovanju.

Lokacija: 11 km od Neos Marmarasa; od plaže je udaljen 50 metara.

Sadržaj i usluge hotela: otvoreni i zatvoreni bazen, bazen u stilu lagune, bazen kod mezoneta, besplatni suncobrani i ležaljke pored bazena, (na plaži uz doplatu 6 eur set), zdravstveni centar, muzej, pozorište, mini market, prodavnica suvenira, crkva, sauna, masaža i tursko kupatilo (uz doplatu), menjačnica, parking, sef za čuvanje dragocenosti (na recepciji), servis za pranje veša, kongresna sala, hotelski prevoz za goste, dečiji bazen, bebi servis (po zahtevu), TV sala, teniski teren, stoni tenis, bilijar, odbojka na plaži, bar u predvorju, restoran i taverna, bar kraj bazena, restoran na krovu…175 soba hotela su sa ukusom nameštene, imaju terasu sa pogledom na more ili planinu, kupatilo, klima uređaj, direktan telefon, TV sa satelitskim kanalima i radio.

Standardne sobe: oko 21 m2, prostrane, namenjene za 2-3 osobe (dva standardna ležaja i fotelja na razvlačenje).
Superior sobe: oko 28m2, uređene u tradicionalnom etno stilu ili modernom stilu, sa malim delom za dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, namenjene za 2-5 osoba.
Porodični suite: oko 52m2, odvojena spavaća soba, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, dva kupatila, uređene u modernom stilu, namenjene za 2-5 osoba.
Maisonnette: oko 75m2, uređene u etno tradicionalnom stilu, u dva nivoa, sastoje se iz spavaće sobe i dnevne sobe sa kaminom i sofom, verande koja izlazi na bazen, na donjem nivou i još dva kreveta na gornjem nivou; nalaze se u prizemlju i namenjene su za 2-5 osoba, neke imaju i privatni bazen.

Usluga hotela: Polupansion (na bazi švedskog stola, samoposluživanje).

 

Grčka 2019 - Hoteli