Anthemus Sea

pet-zvezdica

Ovaj vrhunski hotel se nalazi u malom zalivu na Elia plaži, 10-tak kilometara od Nikitija. Odlična usluga, stalne inovacije, prijatno osoblje, luksuzan i udoban smeštaj, blizina mora, sve su to razlozi zbog kojih je Anthemus Sea odličan izbor za letovanje.

Napomena: Svi opisi i fotografije su informativnog karaktera i ne mogu biti sastavni deo Ugovora o putovanju.

Lokacija: 6 km od Neos Marmarasa, 10 km Nikitija, smešten je na plaži.

Sadržaj hotela: recepcija, lift, barovi, pian bar, luksuzni wellness centar, konferencijska sala, amfiteatar, restoran, a-la-carte taverna, gurmanski restoran na krovu, bar kraj bazena, suvenirnica, novinarnica, iznajmljivanje automobila, internet ugao, 3 bazena na otvorenom, (jedan je dečiji, jedan ima djakuzi u svom sklopu, ležaljke i suncobrani oko bazena se ne naplaćuju), moguć je pristup osobama sa invaliditetom, parking, WiFi internet (besplatno za goste hotela), servis za pranje rublja, ležaljke i suncobrani na plaži (uz doplatu), iznajmljivanje peškira (besplatno), teretana, teniski teren (besplatno), odbojka na plaži, animacija, večernja animacija uz živu muziku, dečije igralište (za decu od 4-12 godina)…

Hotel se sastoji od 208 soba. Sve sobe hotela su opremljene klima uređajem, TV sa satelitskim programima, direktnom telefonskom linijom, radiom, frižiderom/ mini barom, internetom, sefom, aparatom za kafu/čaj, fenom za kosu i imaju kupatilo sa tušem ili kadom i terasu ili verandu sa pogledom na more ili vrtove oko objekta.

Standardne sobe: oko 21-25m2, sa pogledom na baštu, namenjene isključivo za 2 odrasle osobe.
Superior sobe: oko 27 – 30 m2, sa pogledom na more/bazen ili na baštu, namenjene za 2-3 osobe (dva standardna ležaja i sofa).
Junior suite: oko 35-40m2, kombinovana dnevno-spavaća prostorija (dva standardna ležaja i sofa), sa pogledom na more/bazen ili na baštu, namenjene za 2-4 osobe. Dodatno su opremljene kupatilom sa hidromasažnim tušem i kadom, bade-mantilima, luksuznim proizvodima u kupatilu, poklonom dobrodošlice…
Wellness suite: oko 54m2, nalaze se u prizemlju i imaju direktan izlaz na plažu, namenjene za 2-4 osobe. Imaju i privatni bazen (5,5×2,5m), veliki 19” TV, “walk-in closet”, “home cinema” sistem, posebne dušeke i luksuznu posteljinu. Gosti koji odaberu ovaj tip sobe, imaju 1 besplatnu masažu dobrodošlice u Spa centru hotela.

Usluga hotela: Polupansion (na bazi švedskog stola, samoposluživanje)

http://www.anthemussea.gr/

Grčka 2020 - Hoteli