Anais

tri-zvezdice

Hotel Anais nalazi se u regiji Pieria, na plaži Korinos. Hotelski renovirani objekti čekaju da Vaš odmor učine još lepšim, tokom cele godine. Hotel nudi neverovatan pogled na svetski poznatu planinu bogova – Olimp kao i pogled na neverovatne čisto plave vode Mediterana, i to je razlog zašto mnogi gosti biraju da se vrate iz godine u godinu.

Napomena: Svi opisi i fotografije su informativnog karaktera i ne mogu biti sastavni deo Ugovora o putovanju.

Lokacija: nalazi se u Korinosu, 40 m udaljen od plaže

Hotel Anais se sastoji od ukupno 60 prostranih i sunčanih soba. Sve sobe su opremljene SAT TVom, individualnim klima uređajem, centralnim grejanjem, besplatanim Wi-Fi internet pristupom, frižiderom, telefonom, opremljenim balkonom sa potpunim ili delimičnim pogledom na more, kupatilom sa tuš kabinom.

Sadržaj hotela: recepcija, room servis, doručak, odbojka na plaži, usluge za osobe sa posebnim potrebama (rampe, ručke, itd), iznajmljivanje automobila, internet usluge, besplatan wi-fi u svim oblastima u hotelu, taksi usluge, menjačnica, sef za goste – upotreba na recepciji, medicinska nega, parking, bašta, organizacija raznih manifestacija (iznenađenje večeri, razna druženja), informacije i rezervacije izleta, restoran, 3 bara, otvoreni bazen …

Usluga: Polupansion (na bazi švedskog stola, samoposluživanje).

Grčka 2019 - Hoteli