Nei Pori Apartmani

Nei Pori Apartmani

Sortiranje
Prevoz autobusom Najam Sopstveni prevoz
od 90€ od 98€
Vila Marilena – Nei Pori Vila Marilena – Nei Pori

Nei Pori Apartmani

Vila Marilena se nalazi u mirnom delu Nei Porija, na oko 300m. udaljenosti od izuzetno široke peščane plaže. Sastoji se od trokrevetnih studija koji se nalaze u prizemlju, na prvom, drugom i trećem spratu vile.

Detaljnije
Nei Pori

Nei PoriNei Pori je poznato grčko letovalište na obali Egejskog mora. Pripada Olimpskoj regiji, kojoj pripada i Leptokarija.

Smešteno je ispod sedišta grčkih bogova – planine Olimp što pogoduje blagotvornoj klimi, kao i kvalitetu vode za piće. Blizina Olimpa takođe upotpunjuje i raznovrsnost pejzaža u kome su skladno iskombinovani plava, čista morska voda i privlačni vrhovi Olimpa, neretko prekriveni snegom u toku letnje sezone.

Nei Pori je dobro organizovano i lepo uređeno letovalište izgrađeno na prostranoj, širokoj plaži od finog peska. Zbog kvaliteta i lepote plaže Nei Pori posećuju i turisti koji su smešteni u okolnim letovalištima, a zbog prostranosti nema opasnosti od gužve.

Nei Pori iz vazduha
Plaža u Nei Poriju
Plaža i šetalište u Nei Poriju
Crkva u Nei Poriju

Iako je Nei Pori relativno malo mesto opremljeno je svim sadržajima koji će turistima omogućiti ugodan i ispunjen boravak. Tu su mnogobrojni kafići i restorani, uređeni parkovi, prodavnice, marketi, pekare, poslastičarnice, apoteke, luna parkovi za najmlađe posetioce. U samom mestu postoji dovoljno marketa za snabdevanje, ali možete otići i do popularnog megamarketa Lidl koji se nalazi na putu ka Platamonu, oko 15km od Nei Porija. Ukoliko želite da pazarite raznovrsne domaće proizvode ne propustite da posetite pijacu petkom, a kod naših turista su naročito omiljene crne i zelene masline. Prijatnom boravku svakako će doprineti i ljubazni domaćini koji su na usluzi gostima. Ulice su dosta široke, pa parkiranje vozilla ne predstavlja problem.

Nei Pori apartmani - Vila MarilenaDo Nei Porija se dolazi vrlo lako, jer se nalazi blizu magistrale, a takođe i blizu aerodroma u Solunu (oko 100 km). Može se doći i vozom. Pre dolaska u Nei Pori prolazi se i pored takođe popularnih letovališta u ovoj regiji - Paralija Katerini, Litohoro, Leptokarija, Platamon, koje takođe možete posetiti u toku odmora, s obzirom da su na razdaljini od 2 (Platamon) do 30 km (Katerini). Od Nei Porija do Platamona postoji i turistički vozić, te možete uživati i u ovom obilasku. Što se ostalih izleta tiče u ponudi su i poseta Meteorima, Atini, Litohoru i ostrvu Skiatos.

Smeštaj u Nei Poriju je uglavnom novijeg datuma, s obzirom da je i samo letovalište relativno novoizgrađeno (krajem 70ih godina), o čemu govori i njegov naziv koji u prevodu znači "novo mesto".

Nei Pori je idealno mesto za miran, porodični odmor, a u sezoni Grčka leto 2016 vam nudimo smeštaj u apartmanima u kvalitetnoj vili Marilena.

Nei Pori apartmani

Vila Marilena