Nea Vrasna

VRASNA se nalazi u oblasti Sv. Đorđe, na samo 73 km od centra Soluna. Duga peščana plaža, širine 70-100 metara sastavljena je sa plažom Stavrosa sa jedne i Asprovalte sa druge strane. Osim peščane plaže, mora i sunca, Vrasna obiluje mnoštvom ribljih restorana, taverni i kafea što obećava dobar provod. Blizina Asprovalte (cca 500-1000 m) omogućava i dobar šoping. U samom mestu postoji dosta agencija za iznajmljivanje vozila, mopeda i bicikala što pruža dodatne mogućnosti za istraživačke duhove.Sortiranje

od 80€ od 80€
Detaljnije

Vila Amanatis

Nea Vrasna

Nalazi se u centru Nea Vrasne, na samo 20 metara od plaže. U svom sastavu vila ima i restoran srpske kuhinje sa vrlo pristupačnim cenama.

od 80€ od 80€
Detaljnije

Vila Andonis

Nea Vrasna

Kuća je novijeg datuma, od plaže udaljena 200 metara. Raspolaže 1/2, 1/3, 1/3+1 studijima kao i 1/4 apartmanima smeštenim u visokom prizemlju i na prvom spratu.

od 80€ od 80€
Detaljnije

Vila Danis

Nea Vrasna

Nalazi se u centralnom delu Nea Vrasne, na 15 metara od plaže. Raspolaže sa 6 studija strukture 1/3+1. Smeštajne jedinice su nove, lepo uređene, svaka sa francuskim krevetom i kaučem na razvlačenje.

od 80€
Detaljnije

Vila Leonidas

Nea Vrasna

Centralno je locirana, na 70 metara udaljenosti od plaže. Raspolaže 1/3 i 1/4 studijima, smeštenim u prizemlju i na prvom spratu vile.

od 90€ od 90€
Detaljnije

Vila Maria – Nea Vrasna

Nea Vrasna

Smeštena je na samoj plaži, u centralnom delu Nea Vrasne. Kuća raspolaže sa 1/2+1 studijima sa francuskim ležajem i pomoćnim krevetom.

Prijatelji sajta