Grčka 2017 - Hoteli

Vila Lakis

Nalazi se u samom centru Pefkohorija, na oko 100m udaljenosti od plaže. Sastoji se od dvokrevetnih, trokrevetnih i četvorokrevetnih studija i apartmana u visokom prizemlju i na prvom spratu. Studiji sadrže opremljenu kuhinju, deo za spavanje sa dva, tri ili četiri ležaja (od kojih pojedini mogu biti sofa ili fotelja na razvlačenje), kupatilo i manju terasu sa garniturom za sedenje (pojedini studiji imaju francuski balkon – posebno naglašeno u cenovniku). Četvorokrevetni apartmani imaju zasebnu spavaću sobu sa dva ležaja, opremljenu kuhinju i dnevni boravak u kome su jos dva ležaja, kupatilo i manju terasu sa garniturom za sedenje. Svi studiji i apartmani su opremljeni klima-uređajem (uračunat u cenu u periodu 14.06-07.09), sefom i TV-om. Veličina studija je cca 20-25m2 + terasa, a apartmana cca 35m2 + terasa. Vila Lakis nema sopstveni parking. Napomena: Zamena posteljine, peškira i čišćenje je na pola smene. Čistačica ulazi svakog dana da izbaci smeće iz apartmana.

Program putovanja:

1. dan – sastanak grupe je u Beogradu na parkingu u Bloku 42, preko puta “Buvlje pijace” (Novi Beograd – ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe), dan ranije od datuma iz cenovnika publikovanih u katalogu i to 30 minuta pre vremena polaska autobusa. Polazak autobusa iz Beograda je u 21:00. Orijentaciona vremena eventualnih usputnih ulazaka putnika: Kolari – 21:30 (pumpa Jugopetrol); Požarevac – 21:40 (pumpa Lukoil); Velika Plana – 22:00 (motel Velika Plana); Svilajnac, Topola – 22:15 (motel Stari hrast); Batočina – 22:30 (motel Košuta); Jagodina – 23:00 (pumpa Lukoil); Ćuprija 23:15 (motel Ravanica); Paraćin 23:20 (restoran Tito); Pojate – 23:30 (restoran Evropa); Aleksinac – 23:45 (pumpa Jugopetrol); Niš – 00:00 (preko puta motela Nais / pumpa Jugopetrol); Leskovac – 01:00 (motel Atina); Vranje – 02:30 (pumpa Jugopetrol). Noćna vožnja sa kraćim pauzama radi odmora. Orijentaciona vremena pauza su: Ćuprija (Eko pumpa) – 23:00 (u trajanju od oko 15 minuta) i motel Predejane – 01:20 (u trajanju od oko 40 minuta). Nastavak putovanja ka Grčkoj, sa kraćim zaustavljanjima radi graničnih formalnosti.

2. dan – dolazak u mesto boravka je predviđen oko 12 časova po lokalnom vremenu. Smeštaj u odabrane objekte (posle 14 časova).

Od 2. dana do poslednjeg dana ugovorenog boravka – boravak na bazi izabrane usluge i ugovorenog broja dana.

Poslednji dan ugovorenog boravka – napuštanje objekta do 9 časova po lokalnom vremenu. Polazak autobusa oko 17 časova po lokalnom vremenu. Vožnja ka Srbiji sa kraćim pauzama radi odmora i graničnih formalnosti. Dolazak na mesto polaska je narednog dana u jutarnjim časovima. Kraj svih usluga.

U cenu aranžmana je uključeno:

· Smeštaj i ishrana na bazi izabrane usluge u izabranom objektu i smeštajnoj jedinici u okviru ugovorenog broja dana bliže opisanih u katalogu.
· Servis predstavnika agencije na destinaciji.
· Troškovi organizacije puta.

U cenu aranžmana nije uključeno:

· Prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili dabldeker – klima, audio i video oprema) na ugovorenoj destinaciji sa pratiocem grupe.
· Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (cene osiguranja nisu poznate u vreme štampanja kataloga i biće dostupne u agenciji)
· Osiguranje od otkaza aranžmana
· Troškovi fakultativnih izleta
· Individualni troškovi

Uslovi plaćanja:

· Rezervacijom se smatra izvršena uplata u celosti ili akontacija u iznosu od 40% cene aranžmana, a ostatak najkasnije 20 dana pred putovanje
· Uplate se mogu izvršiti: platnim karticama (VISA, DINA, MASTER, MAESTRO), na tekući račun Organizatora, čekovima građana i gotovinski na blagajni.Putna isprava:
· Putnici koji nemaju putnu ispravu Republike Srbije u obavezi su da samo pribave neophodnu dokumentaciju i izvrše viziranje pasoša za destinaciju za koju je potrebno.

Prevoz:

· Cena autobuskog prevoza za na relaciji Beograd – Pefkohori – Beograd iznosi 60 eur, za decu do 12 godina 40 eur. Cena prevoza u jednom pravcu je 40 eur a za decu do 12 godina, 30 eur.
· Organizator putovanja određuje mesta polazaka, mesta za pauze i njihovu dužinu.
· Putnik je u obavezi da se informiše o tačnom vremenu polaska autobusa autobusa najkasnije 2 dana pred polazak.
· Jednom putniku je dozvoljeno da pinese najviše 2 komada prtljaga.
· Agencija pravi raspored sedenja uzimajući u obzir starost putnika, bolest ili fizičke nedostatke pšutnika, te nije u obavezi da ispuni zahteve putnika vezane za raspored sedenja.

Minimalan broj potreban za realizaciju aranžmana je 30 putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika Organizator putovanja ima pravo da otkaže putovanje minimum 5 dana pred polazak.
Organizator putovanja je turistička agencija Turistitrade, licenca OTP 15/2010 od 29.01.2010. Turistička agencija Moj Svet je ovlašćeni subagent.