Grčka 2017 - Hoteli

Troia Resort – Asprovalta

Aparthotel „Troia“ je novoizgrađeni (2016) kompleks studio apartmana smešten u centru Asprovalte. Sastoji se od osamnaest  elegantnih studio apartmana visokog kvaliteta. Svaki studio apartman se sastoji od francuskog kreveta i kreveta za jednu osobu i može da smesti do 3 odrasle osobe ili porodicu sa detetom. Osim toga, obezbeđena je potpuno opremljena kuhinja sa svim potrebnim priborom kao i moderno uređeno kupatilo sa tuš kabinom. Tri od osamnaest studio apartmana imaju kauč koji može da se transformiše u krevet za jednu osobu, pored francuskog kreveta i kreveta za jednu osobu, kako bi pružili kapacitet za 4 osobe. 
Oprema i usluge u sobama:

 • Pristup bežičnom internetu
 • Nezavisni klima uređaj (hlađenje, grejanje)
 • LED TV sa ravnim ekranom i satelitskim kanalima
 • Privatno kupatilo sa tuš kabinom
 • Fen za kosu
 • Potpuno opremljena kuhinja
 • Kuvalo za vodu
 • Privatni balkon sa stolom i stolicama
 • Krevetac i visoka stolica za bebe (na zahtev – za decu mlađu od 2 godine)
 • Sef
 • Mreža za komarce
 • Lift
 • Posteljina i peškiri 

Vrsta studio apartmana / sezoni

01/06 – 15/06

16/06 – 30/06

01/07 – 15/07

16/07 – 20/08

21/08 – 10/09

11/09 – 30/09

Studio apartman za 2 osobe

50 €

60 €

65 €

75 €

65 €

60 €

Studio apartman za 3 osobe

57 €

67 €

72 €

82 €

72 €

67 €

Studio apartman za 3 одрасле особе и 1 дете

60 €

70 €

80 €

85 €

80 €

70 €

 CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– Smeštaj u izabranoj vili na bazi  najma apartmana/studia. Cene su po smeštajnoj jedinici (studiu/apartmanu) na dnevnoj bazi. 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- Putno zdravstveno osiguranje
- Polisu osiguranja  osiguravajuće kuće “Wiener Stadtische” možete kupiti u agenciji “Moj Svet”. Okvirna cena je 1,00 eur dnevno za osobe starosti 18-71 godina, 0,5 eur za uzrast do 18 godina. Stariji od 71 godina plaćaju 2,00 eur dnevno.

- Autobuski prevoz

- Prevoz se obavlja autobusima turističke klase (visokopodnim ili double-decker) koji su opremljeni klimom/grejanjem, audio i video opremom.
– Cena autobuskog prevoza na relaciji Beograd – Asprovalta (Nea Vrasna) – Beograd iznosi 60 eur, za decu do 10 godina 50 eur.
– Cena autobuskog prevoza na relaciji Niš – Polihrono/Asprovalta/Nea Vrasna/Leptokarija – Niš iznosi 50 eur, za decu do 10 godina 40 eur.
– Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum naveden u tabelama
– Sedišta u autobusu su numerisana i zavise od vremena prijave za aranžman čime agencija nije u obavezi da izlazi u susret pojedinačnim  zahtevima putnika
– Obavezno proveriti u agenciji tačno vreme i mesto polaska dva dana ranije
– Nakon dolaska autobusa u letovalište, zbog ograničenih uslova manevra, uskih ulica i saobraćajnih propisa, autobus će se parkirati što je moguće bliže smeštajnom objektu.
– Količina prtljaga je ograničena na dve putne torbe po osobi
– Prevoz prtljaga u mestu boravka, kao i prostor za njegovo čuvanje i odmor  putnika u danima smene – nisu obezbeđeni.

NAČIN PLAĆANJA:

- Cene su izražene u eurima a plaćanje je u dinarima po prodajnom kursu za efektivu Banca Intese na dan uplate.
– Gotovinski, uplatom akontacije u iznosu od 40 % ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, ostatak 20 dana pred put
– Platne kartice: Visa, Maestro, MasterCard, Dina, American Express.
– Čekovi građana do kraja godine datumirani svakog 15-og u mesecu
– Cena je garantovana samo za uplatu celokupnog iznosa aranžmana. Garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni, usled eventualnih promena na monetarnom tržištu. “Moj Svet” zadržava pravo da propiše drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima agencija zaključi poseban ugovor.
– Započeti način plaćanja se ne može menjati

PROGRAM PUTOVANJA:
– 01. dan: Polazak autobusa (u zavisnosti od mesta polaska) u navedeno vreme.
– 02. dan: Dolazak u letovalište i smeštaj u izabranoj vili/hotelu.
U zavisnosti od izabrane dužine boravka (10 ili 15 noćenja): Boravak u izabranoj vili/hoteli sa navedenom uslugom. Nakon završetka aranžmana povratak u Beograd.

PUTNE ISPRAVE:
- Putnici koji putuju sa pasošima drugih država u obavezi su da se samostalno upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i obave sve potrebne aktivnosti vezane za viziranje sopstvenih pasoša, ukoliko je to potrebno.

VAŽNE NAPOMENE:

- Za putnike na sopstvenom prevozu  ne postoji doplata u vidu dinarskog dela cene aranžmana
– Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika agencije ne predstavlja izmenu ugovorenog programa
– Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu u zavisnosti od objektivnih okolnosti)
– “Moj Svet” ne snosi odgovornost za eventualno drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije kao i radnike subagenata (posrednika u prodaji aranžmana), koje nisu u skladu sa elementima zaključenih Ugovora o putovanju
– U slučaju promena na monetarnom tržištu , kao i promene u cenama prevoznika, konzularnog predstavništva i osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cene aranžmana
– SVIM STRANKAMA, BEZ OBZIRA KAKO I KADA SU UPLATILE KOMPLETAN IZNOS ARANŽMANA, VOUCHER tj. DOKUMENT O PRAVU DA KRENU NA UGOVORENO PUTOVANJE, BIĆE IZDAT 7 DANA PRE DATUMA POČETKA KORIŠĆENJA ARANŽMANA.

Minimum za realizaciju ovog programa je 1 putnika koji plaćaju.
Organizator putovanja agencija “Moj Svet”, licenca OTP 77/2014 od 05.12.2014. godine
Važe Opšti uslovi putovanja organizatora

www.mojsvet.rs