Grčka 2017 - Hoteli

Sandra club

cetiri-zvezdice

Hotel se nalazi u centru Yasmine Hammameta, 300 m od nove medine i zabavnog parka CarthageLand i 1 km od marine i pokrivenog klizališta. Od sopstvene privatne plaže udaljen je 250 m, a oko 5 km od 2 golf Hotel poseduje: otvoreni i zatvoreni bazen, dečiji bazen, suncobrani i ležaljke su besplatni. Gostima hotela su na raspolaganju razni sportovi i aktivnosti kao što su gimnastika u vodi, teren za odbojku na plaži, tereni za tenis, stoni tenis, kuglanje, mini fudbal, rukomet, mini golf,pikado, mini klub za decu, aerobik, vaterpolo, fitness sala, bilijar.terena u Hammametu. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko sat vremena, od Enfide oko 30 minuta, a od Monastira oko sat i po vremena.

Lokacija:
Hotel se nalazi u centru Yasmine Hammameta, 300 m od nove medine i zabavnog parka CarthageLand i 1 km od marine i pokrivenog klizališta. Od sopstvene privatne plaže udaljen je 250 m, a oko 5 km od 2 golf terena u Hammametu. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko sat vremena, od Enfide oko 30 minuta, a od Monastira oko sat i po vremena.

Hotelska ponuda:
Ovaj šarmantan hotel posebno je pogodan za porodice, mlade parove ili osobe koje provode svoj odmor same. Hotel poseduje recepciju koja radi 24h dnevno, menjačnicu, kongresnu salu, kozmetički i frizerski salon, uslugu pranja veša (uz doplatu), mini klub za decu, glavni restoran, roštilj pored bazena, lobby bar, bar pored bazena i bar na plaži. Otvoreni bazen neobičnog oblika, mali zatvoreni bazen, dečiji bazen, fitness salu, hamam i masaže, celodnevne sportske aktivnosti i animacije, dečije igralište, diskoteku na otvorenom. Ležaljke i suncobrani su besplatni. Internet je dostupan na recepciji.

Sobe:
Hotelske sobe su raspoređene u tri zasebne zgrade zidane u tradicionalnom arapskom stilu na 3 nivoa, koje su međusobno povezane. 203 udobne sobe imaju male terase sa pogledom na bazen ili na prelepu zelenu baštu. Sve sobe su opremljene klimom, telefonom, SAT TV-om, kupatilom sa kadom i fenom i odvojenim WC-om. U nekim sobama su king-size kreveti, aparat za čaj i kafu. Mini bar se posebno plaća. Sef se nalazi na recepciji i dadatno se naplaćuje.

Usluga:
All Inclusive usluga je na bazi švedskog stola.

Sport i zabava:
Otvoreni i zatvoreni bazen, dečiji bazen, suncobrani i ležaljke su besplatni. Gostima hotela su na raspolaganju razni sportovi i aktivnosti kao što su gimnastika u vodi, teren za odbojku na plaži, tereni za tenis, stoni tenis, kuglanje, mini fudbal, rukomet, mini golf,pikado, mini klub za decu, aerobik, vaterpolo, fitness sala, bilijar.