Grčka 2018 - Hoteli

Etno centar Balašević

tri-zvezdice

Smešten u jedinstvenom prirodnom ambijentu planine Rtanj, Etno centar Balašević predstavlja idealnu oazu za beg od gradske vreve i užurbanosti, sačinjenu od ugostiteljsko – rekreativnih sadržaja visokog kvaliteta. Po davnom predanju, u Crnorečkoj kotlini postojalo je 9 svetih mesta. Među tih devet, ubraja se i crkva posvećena Sv.Mučenicima Makavejima. Na raskršću četiri puta, Paraćin-Zaječar-Soko Banja-Jablanica, gde je nekada bila sagrađena, srušena je prilikom prolaza novog asfaltnog puta. Međutim, na tom mestu, narod od pamtiveka 14.avgusta dolazi iz cele Timočke krajine i šire, na osvećenje devet izvora i Liturgiju Sv.Mučenicima Makavejima. Crkva podignuta na današnjem mestu je zaostavštia porodice Balašević. Glavni ktitior i pokrovitelj celog projekta je Dragan Balašević.
U okviru svog kompleksa Hotel sa tri zvezdice Etno Centar Rtanj nudi udoban smeštaj u 10 novosagradenih bungalova okruženih prirodom sa izuzetnim pogledom na istoimenu planinu. Sobe su dvokrevetne ili sa francuskim ležajem, dobro opremljene, sa kupatilom, TV i telefonom. U sklopu kompleksa se nalazi mini SPA centar (parno kupatilo,sauna i đakuzi) i teretana.
Hotel Etno Centar Rtanj Balašević raspolaže sa 2 teniska terena na otvorenom, terenom za odbojku, košarku i mali fudbal. Gostima su na raspolaganju bilijar sala i sala za stoni tenis.
Restoran kapaciteta 250 mesta pruža mogućnost organizovanja raznih vrsta poslovnih ručkova, banketa, koktela i organizaciju seminara. U redovnoj ponudi služe se jela nacionalne kuhinje. U okviru Hajdučke kuće nudimo vam udoban smeštaj od 13 soba, kapaciteta 30 ležajeva. Sobe su kompletno opremljene (SAT TV, telefon, kupatilo).
Hotel Etno Centar Rtanj Balašević raspolaže sa 2 teniska terena na otvorenom, terenom za odbojku, košarku i mali fudbal. Gostima su na raspolaganju bilijar sala i sala za stoni tenis.
U sklopu smeštaja gosti Etno Hotela Rtanj Balašević mogu besplatno koristiti sadržaje ekskluzivnih wellness tretmana. Gosti mogu koristiti Bazen sa pokretnim krovom, posebnim hidromasažnim efektima i egzotičnim enterijerom.

Cenovnik smeštaja

 • JEDNOKREVETNA SOBA

  Noćenje sa doručkom – 2.580,00 RSD
  Polupansion – 3.280,00 RSD

  DVOKREVETNA SOBA

  Noćenje sa doručkom – 4.860,00 RSD
  Polupansion – 6.260,00 RSD

  TROKREVETNA SOBA

  Noćenje sa doručkom – 6.840,00 RSD
  Polupansion – 8.940,00 RSD

  DNEVNI ODMOR

  Dnevni odmor – 1.320,00 RSD

  • U cenu je uračunat PDV, boravišna taxa i osiguranje.
  • Cena je izražena u ukupnom iznosu po SOBI.
  • Boravišna taksa iznosi 70 dinara.
  • Osiguranje iznosi 10 dinara.
  • Deca do 5 godina – gratis u pratnji dve odrasle osobe
  • Deca od 5 do 7 godina plaćaju 50% cene u pratnji dve odrasle osobe.

   

  AKCIJA: PETODNEVNI ARANŽMAN

  PETODNEVNI ARANŽMAN: Nedelja – Petak (5 noći), Jednokrevetna soba

  Noćenje sa doručkom: 10.320,00 RSD, polupansion 13,820,00 RSD

  *taksa i osiguranje nisu uračunati u cenu

  PETODNEVNI ARANŽMAN: Nedelja – Petak (5 noći), Dvokrevetna soba

  Noćenje sa doručkom: 19.440,00 RSD, polupansion 26.440,00 RSD (cene za 2 osobe)

  *taksa i osiguranje nisu uračunati u cenu

  PETODNEVNI ARANŽMAN: Nedelja – Petak (5 noći), Trokrevetna soba

  Noćenje sa doručkom: 27.360,00 RSD, polupansion 37.635,00 RSD (cene za 3 osobe)

  *taksa i osiguranje nisu uračunati u cenu