Grčka 2018 - Hoteli

El Mouradi Mahdia

pet-zvezdica

Hotel je smešten uz divnu pešcanu plažu u srcu nove turisticke regije Mahdie. U hotelu se nalazi salon lepote, spa centar, thalasso centar, tursko kupatilo, sauna, teretana, poslovni centar. Hotel ima 330 dvokrevetnih soba i 34 manja apartmana. Sobe su klimatizovane i imaju balkon ili terasu, kupatilo, telefon, fen za kosu, SAT tv, mini frižider i sef. Polupansion i all inclusive usluga su na bazi švedskog stola. Hotel ima 3 teniska terena, fudbalski teren, mini golf, odbojka na pesku, vodeni sportovi, bilijar, pikado, otvoren i zatvoren bazen, deciji bazen.

Lokacija: Mahdia
od plaže: na sopstvenoj plaži
od Monastira: 40km
od Tunisa: 220km

Lokacija:
Hotel je smešten uz divnu pešcanu plažu u srcu nove turističke regije Mahdie. Hotel je od grada Mahdie udaljen 5 km. U gradu Mahdia nalazi se poznato staro groblje pomoraca. Aerodrom u Monastiru udaljen je 40 km, a od aerodroma u Tunisu 220 km. Sousse je udaljen 60 km.

 

Hotelska ponuda:
U hotelu se nalazi salon lepote, spa centar, thalasso centar, tursko kupatilo, sauna, teretana, poslovni centar, suvenirnice, diskoteka, ambulanta, menjacnica.

Sobe:
Hotel ima 330 dvokrevetnih soba i 34 manja apartmana. Sobe su klimatizovane i imaju balkon ili terasu, kupatilo, telefon, fen za kosu, SAT tv, mini frižider i sef. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju: 4 restorana, 3 bara, mavarski ca® e i nocni klub.

Usluga:
Polupansion i all inclusive usluga su na bazi švedskog stola.

Sport i zabava:
3 teniska terena, fudbalski teren, mini golf, odbojka na pesku, vodeni sportovi, bilijar, pikado, otvoren i zatvoren bazen, deciji bazen. Animacija, mini klub za decu, mini disko.