Grčka 2017 - Hoteli

El Mouradi Hammamet

pet-zvezdica

Hotel se nalazi u neposrednoj blizini marine od koje je udaljen 100 m. Ima direktan izlaz na plažu. Restoran, bar, recepcija, dnevna štampa, bašta, terasa, prostorija za prtljag, prodavnice u hotelu, sve zajednicke prostorije su nepušacke zone, centralna klima, Wi-Fi u celom hotelu. Hotel poseduje 150 luksuzno opremljenih soba. Sve sobe poseduju kupatilo, WC, klimu. All Inclusive, služi se po principu švedskog stola. Otvoreni i zatvoreni bazen, teniski teren…

Lokacija: Hammamet
od plaže: na sopstvenoj plaži

Lokacija:
Hotel se nalazi u neposrednoj blizini marine od koje je udaljen 100 m. Ima direktan izlaz na plažu. Najbliži teren za golf je 7 km udaljen od hotela. Udaljen je 35 km od aerodroma Enfida.

Hotelska ponuda:
Restoran, bar, recepcija, dnevna štampa, bašta, terasa, prostorija za prtljag, prodavnice u hotelu, sve zajednicke prostorije su nepušacke zone, centralna klima, Wi-Fi u celom hotelu. Sauna, fitness centar, solarijum, spa i wellness centar, masaža, decije igralište, tursko/parno kupatilo, zatvoreni i otvoreni bazeni. Poslovni centar, usluga cuvanja dece.

 

Sobe:
Hotel poseduje 150 luksuzno opremljenih soba. Sve sobe poseduju kupatilo, WC, klimu, telefon sa direktnim izlazom, SAT tv, bade-mantil, telefon u kupatilu, sef u sobi. Sve sobe su nepušacke.

Usluga:
All Inclusive, služi se po principu švedskog stola.

Sport i zabava:
Otvoreni i zatvoreni bazen, teniski teren, masaža, decije igralište, ronjenje, jahanje.