Grčka 2017 - Hoteli

El Mouradi El Menzah

cetiri-zvezdice

Hotel se nalazi u regiji Yasmine Hammamet-a, prekoputa pešcane plaže od koje ga deli ulica. Udaljen je 200 m od zabavnog parka Carthage Land. Hotel sadrži salon lepote, spa centar, tursko kupatilo, saunu, teretanu, poslovni centar. Hotel raspolaže sa 356 soba i 43 apartmana. Sobe su klimatizovane i imaju balkon ili terasu, kupatilo, telefon. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju: 3 restorana, 3 bara i mavarski caffe. Polupansion ili all inclusive usluga je na bazi švedskog stola.

Lokacija: Hammamet
od plaže: na sopstvenoj plaži
od Tunisa: 80km

Lokacija:
Hotel se nalazi u regiji Yasmine Hammamet-a, prekoputa pešcane plaže od koje ga deli ulica. Udaljen je 200 m od zabavnog parka Carthage Land, 500 m od prvog turistickog klizališta, 500 m od marine, 700 m od kazina i 8 km od grada Hammamet-a. Dva golf terena su udaljena svega 6 km od hotela. Od aerodroma u Tunisu, Yasmine Hammamet je udaljen oko 80 km dok je od Monastira udaljen 90 km.

 

Hotelska ponuda:
Hotel sadrži salon lepote, spa centar, tursko kupatilo, saunu, teretanu, poslovni centar, suvenirnice, diskoteku, ambulantu, menjacnicu.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 356 soba i 43 apartmana. Sobe su klimatizovane i imaju balkon ili terasu, kupatilo, telefon, fen za kosu, SAT tv, mini frižider i sef. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju: 3 restorana, 3 bara i mavarski caffe.

Usluga:
Polupansion ili all inclusive usluga je na bazi švedskog stola.

Sport i zabava:
Otvoren i zatvoren bazen, deciji bazen, teniski teren, mini golf, odbojka na pesku, vodeni sportovi, bilijar, pikado, stoni tenis. Dnevna i vecernja animacija, mini klub za decu, mini disko