Grčka 2018 - Hoteli

El Mouradi Cap Mahdia

tri-zvezdice

Ovaj hotel sa mavarskom arhitekturom je jedno od najboljih mesta u regiji za odmor i opuštanje. Hotel se nalazi u srcu turisticke zone, smešten je uz more na prekrasnoj plaži od belog peska. Hotel sadrži i salon lepote, tursko kupatilo, poslovni centar, suvenirnice, diskoteku, ambulantu, menjacnicu, sef na recepciji. Hotel ima 226 dvokrevetnih i 37 trokrevetnih, komforno i moderno ure£enih soba. Sobe su klimatizovane i imaju balkon ili terasu, kupatilo, telefon, SAT tv. All inclusive usluga je na bazi švedskog stola. Otvoren bazen, deciji bazen, 5 teniskih terena, multisportski teren, mini golf, centar za jahanje, odbojka na pesku, stoni tenis, bilijar, pikado.

Lokacija: Mahdia
od plaže: na sopstvenoj plaži
od Monastira: 45km
od Tunisa: 220km

Lokacija:
Ovaj hotel sa mavarskom arhitekturom je jedno od najboljih mesta u regiji za odmor i opuštanje. Hotel se nalazi u srcu turističke zone, smešten je uz more na prekrasnoj plaži od belog peska. U blizini je grada Mahdia i same medine. Udaljen je 45 km od aerodroma u Monastiru, a oko 220 km od aerodroma u Tunisu.

Hotelska ponuda:
Hotel sadrži i salon lepote, tursko kupatilo, poslovni centar, suvenirnice, diskoteku, ambulantu, menjačnicu, sef na recepciji (uz doplatu), wireless internet u predvorju.

Sobe:
Hotel ima 226 dvokrevetnih i 37 trokrevetnih, komforno i moderno ure£enih soba. Sobe su klimatizovane i imaju balkon ili terasu, kupatilo, telefon, SAT tv (daljinski uz depozit). Od ostalih sadržaja, gostima su na raspolaganju 2 restorana, 2 bara, mavarski ca® e, pizzeria, diskoteka.

Usluga:
All inclusive usluga je na bazi švedskog stola.

Sport i zabava:
Otvoren bazen, deciji bazen, 5 teniskih terena, multisportski teren, mini golf, centar za jahanje, odbojka na pesku, stoni tenis, bilijar, pikado. Animacija za decu, mini klub za decu, mini disko.