Grčka 2017 - Hoteli

El Mouradi Beach

cetiri-zvezdice

Hotel je smešten u bašti površine 3 ha i izlazi na dugu plažu sa belim peskom. Hotel sadrži salon lepote, frizerski salon, tursko kupatilo, saunu, jacuzzi, teretanu, poslovni centar… raspolaže sa 222 dvokrevetne sobe, 450 kreveta, 9 povezanih soba i 14 apartmana. Sobe su klimatizovane i imaju balkon ili terasu, kupatilo, telefon, fen za kosu, SAT tv. Polupansion ili all inclusive usluga je na bazi švedskog stola. Otvoren bazen sa delom za decu, 2 zatvorena bazena, 2 osvetljena teniska terena, nauticka baza, butik, frizerski salon, – tness centar, sauna, hamam, jacuzzi, masaža i spa centar.

Lokacija: Hammamet
od plaže: na sopstvenoj plaži
od Tunisa: 60km

Lokacija:
Hotel je smešten u bašti površine 3 ha i izlazi na dugu plažu sa belim peskom. Samo je 6 km udaljen od Hammameta, od aerodroma u Monastiru oko 90 km, a od aerodroma u Tunisu udaljen je oko 60 km.

Hotelska ponuda:
Hotel sadrži: salon lepote, frizerski salon, tursko kupatilo, saunu, jacuzzi, teretanu, poslovni centar, suvenirnice, diskoteku, ambulantu, menjacnicu, sef na recepciji.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 222 dvokrevetne sobe, 450 kreveta, 9 povezanih soba i 14 apartmana. Sobe su klimatizovane i imaju balkon ili terasu, kupatilo, telefon, fen za kosu, SAT tv. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju: 3 restorana, 2 bara, 1 sala za konferencije koja može da primi oko 300 posetilaca, 3 salona za sastanke.

Usluga:
Polupansion ili all inclusive usluga je na bazi švedskog stola.

Sport i zabava:
Otvoren bazen sa delom za decu, 2 zatvorena bazena, 2 osvetljena teniska terena, nauticka baza, butik, frizerski salon, – tness centar, sauna, hamam, jacuzzi, masaža i spa centar. U neposrednoj blizini su vrhunski tereni za golf, Citrus i Yasmine, na oko 15 km udaljenosti, a prevoz do njih se placa.