Despotiko

tri-zvezdice

Hotel Despotiko se nalazi na jednoj od najlepšpih i najdužih plaža Halkidikija, Tristiniki. Prelepa priroda – mediteranska zelena vegetacija i beli pesak idealno su iskombinovani sa dubokim tamno plavim morem, što daje ovom hotelu posebnu čar. Hotelski kompleks se sastoji iz 3 niže zgrade sa ukupno 30 soba na imanju površine 15000m2.

Napomena: Svi opisi i fotografije su informativnog karaktera i ne mogu biti sastavni deo ugovora o putovanju.

Lokacija: 17km od Neos Marmarasa, smešten je na samoj na plaži

Sadržaj i usluge hotela: restoran i taverna, bar kraj bazena, bazen i dečiji bazen, dečije igralište, bilijar, ping-pong, šah, odbojka na plaži, ležaljke i suncobrani kraj bazena i na plaži, parking, vrt sa maslinjacima, mali bioskop na otvorenom, mala crkva, wireless internet, faks, iznajmljivanje automobila i bicikalaSve sobe su klimatizovane, imaju SAT TV, telefon, sef, wireless internet, kozmetičke proizvode i fen za kosu u kupatilu, mali frižider, čajnu kuhinju i verandu sa garniturom za sedenje. Krevetac za bebe – gratis

Baby apartmani: oko 25m2, nalaze se u prizemlju i imaju izlaz na baštu; mogu smestiti najviše 2 osobe.
Superior apartmani: oko 30m2, nalaze se u prizemlju (i imaju izlaz na baštu) ili na prvom spratu (i imaju balkon) idealni su za porodice sa dvoje dece, a najviše mogu primiti 2-4 osobe.
Deluxe apartmani: oko 30m2, nalaze se na prvom ili drugom spratu, imaju odvojenu spavaću sobu i dnevnu sobu, mogu smestiti 2-4 osobe.
Loft Family suite: oko 40m2, prostrani, sa dve spavaće sobe na dva nivoa, idealni za velike porodice, namenjeni za 2-5 osoba.

Usluga: Polupansion (švedski sto).

http://www.hoteldespotiko.gr/

Grčka 2019 - Hoteli