Athos Palace

cetiri-zvezdice

Jedinstvena, mediteranska atmosfera, odlični gastronomski ukus hrane i vrhunski kvalitet usluge čine Athos Palace vrednim članom kompleksa G-hotela.

Napomena: Svi opisi i fotografije su informativnog karaktera i ne mogu biti sastavni deo Ugovora o putovanju.

Lokacija: 2km od centra  Kalithee, od Soluna 85 km, smešten na samoj plaži.

Svih 387 hotelskih soba su prostrane i udobne imaju klima uređaj, kupatilo sa fenom za kosu, balkon, SAT TV, telefonsku liniju, mini frižider, sef.

Sadržaj hotela: 2 otvorena bazena, zatvoreni bazen, restoran, taverna, kafe-bar, snekbar, piano bar, kongresna dvorana, frizerski salon, servis za pranje veša, bina za pozorišne predstave, bioskop na otvorenom, dečije igralište, program za animaciju gostiju, sportovi na vodi, gosti imaju pravo da koriste sve usluge kompleksa…

Standardne sobe: oko 30m2, sa pogledom na more ili na planinu, za 2-4 osobe (dva kreveta i sofa na razvlačenje). Superior sobe: oko 33m2, kombinovana dnevno-spavaća soba, sa pogledom na more i kupatilom sa đakuzijem, za 2 osobe. Superior suite: oko 60m2, u stilu mezoneta u dva nivoa, sa dnevnom sobom sa dve sofe na donjem nivou i glavnom spavaćom sobom na gornjem nivou, sadrže dva kupatila (WC na donjem i kupatilo sa đakuzijem na gornjem) i terasu sa pogledom na more, imaju i internet konekciju. Namenjene su za 2-4 osobe. Junior suite: oko 45m2, kombinovana dnevno-spavaća soba u stilu mezonete na dva nivoa; pogled na planinu, namenjene za 2-4 osobe.

Usluga hotela: Polupansion ili all inclusive (“sve uključeno”, na bazi švedskog stola, samoposluživanje).

Grčka 2019 - Hoteli