Grčka 2018 - Hoteli

Aristoteles Holiday Resort&Spa

cetiri-zvezdice

Ovaj prelepi hotelski kompleks sa nalazi na veoma živopisnoj lokaciji, samo par minuta vožnje od Svete Gore i njenih manastira, i blizu tradicionalno grčkog ribarskog mesta i luke Uranopolis. Izgrađen je u obliku amfiteatra na 45.000m2 poseda odakle se pruža fenomenalan pogled na Svetu zemlju.

Napomena: Svi opisi i fotografije su informativnog karaktera i ne mogu biti sastavni deo ugovora o putovanju.

Lokacija: 3km Uranopolis, od plaže je udaljen 100 metara.

Sadržaj i usluge hotela: bazen, hidromasaža, hamam, sauna, džakuzi, mini market, TV sala, kafeteria, kongresni centar kapaciteta do 1000 osoba, mini klub i igralište za decu, zabave i večeri sa grčkom muzikom i roštiljem, disko klub, fitness, teniski, košarkaški i odbojkaški tereni, mali vodeni park (otvoren od polovine juna do polovine septembra), sportovi na vodi, restoran, Taverna, glavni bar i bar pored bazena, SPA centar…

Hotel poseduje 235 soba. U sobama se nalazi: kupatilo, klima uređaj, TV, radio, telefon i terasa.
Standardne sobe: namenjene za 2-3 osobe, jednostavno uredjene, skromnije.
Superior sobe: namenjene za 2-4 osobe (dva standardna ležaja i sofa), neke imaju i čajne kuhinje.
Mezonete: oko 45m2, u svom sklopu sadrže veliku sobu sa dva ležaja i još dva ležaja na galeriji. Neke imaju i kuhinje. Namenjene su za 2-5 osoba (peta osoba na upit i uz doplatu)
Porodična soba: 45 – 50m2, poseduju jednu spavaću sobu i jednu dnevnu sa sofom na razvlačenje i malom kuhinjom, kupatilo i terasu sa garniturom za sedenje, namenjeni su za 2-5 osoba (peta osoba na upit i uz doplatu).

Usluga hotela: Polupansion uz mogućnost doplate za all inclusive (na bazi švedskog stola, samoposluživanje).

http://www.aristoteles.gr/kentriki-selida/