Grčka 2018 - Hoteli

Alexander The Great

cetiri-zvezdice

Povrh prelepog zaliva, usred borove šume, smešten je hotel Alexander the Great. Sa terase hotelskog kafea pruža se pogled na Egejsko more koji oduzima dah. Hotel je omiljeno mesto za odmor mnogih Evropljana što zbog odlične pozicije, što zbog kvalitetne usluge. Hotel se nalazi na jednoj od najlepših plaža na Halkidikiju, do koje se spuštate stepenicama ili liftom (samo za goste hotela).

Napomena: Svi opisi i fotografije su informativnog karaktera i ne mogu biti sastavni deo Ugovora o putovanju.

Lokacija: 1.5 km od centra Kriopigija, od plaže je udaljen 80 metara.

Sadržaj hotela: lobi, recepcija, internet ugao, glavni restoran, “a la carte” restoran, taverna na otvorenom, kafe, soba za zabavu, sala za konferencije, mini market, suvenirnica, bar na terasi koja gleda na more, vrt, bazen sa delom za decu, bar kraj bazena, , servis za pranje veša, frizer, bejbi siting, spa terapije, animacija i zabava, tereni za tenis, odbojka na plaži, stoni tenis, punkt za sportove na vodi, iznajmljivanje automobila i bicikala…

Hotel raspolaže sa 216 soba u kojim se nalazi kupatilo sa fenom za kosu, balkon/terasu, klima uređaj, telefonsku liniju, muzički uređaj, SAT TV, pristup internetu (uz doplatu) i sef (uz doplatu).
Standardne sobe: nalaze se u glavnoj zgradi i gledaju na hotelski vrt, namenjene su za smeštaj 2-3 osobe (dva standardna/grčki i pomoćni ležaj).
Superior sobe: renovirane za sezonu 2018, gledaju bočno ili direktno na more; namenjene su za smeštaj 2-3 osobe (bračni ležaj i sofa).

Usluga hotela: Polupansion, uz mogućnost doplate za uslugu Pun pansion(doručak-švedski sto, ručak – meni, večera – švedski sto).

http://www.alexanderthegreatbeachhotel.com/